asus مدیريت صفحه اصلی سایت وضعيت: آفلاين 1 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 939 امتياز: 151010 تشکر کرده: 706 تشکر شده 247 بار در 164 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 22 مرداد ماه ، 1388 00:02:29
موضوع مطلب: مستند دماغ دانلود مستقیم از سرور اختصاصی :arrow:
جالبترين مستند ايراني كه تا به حال در بيش از ده شبكه تلويزيوني دنيا به نمايش در آمده است!
جالبترين مستند ايراني كه تا به حال در بيش از ده شبكه تلويزيوني دنيا به نمايش در آمده است!
باز هم سلام اینبار با دست پر برگشتم !
مستند دماغ ! مستندی که کافی هستش ایت عبارت را در گوگل یک بار سرچ نمایید تمامی سایت ها در حال فروش این مستند جالب هستند.
ولی بیا تو فیلم ها این مستند را با کیفیت فشرده شده نه !
کیفیت اورجینال برای شما بازدید کنندگان قرار داده است. ما شبانه روزی برای جلب رضایت شما کوشش میکنیم ایا شما فقط 30 ثانیه برای کلیک بر روی تبلیغات یا در فرم گفتگو تبلیغات شرکت داشته اید ؟
به هر حال امیدواریم لذت ببرید !
باورتون ميشه اين آقايون هم
دماغشون را عمل كرده باشند...؟؟؟
يكي از بخش هاي جالب فيلم حرف هاي نصرت كريمي فيلم ساز قديمي(ممنوع الفيلم) و مجسمه ساز كنوني است كه در باره ي صورت و شخصيت انسان سخن مي گويد و اين كه معتقد است: شكل دماغ هر كس ، نشان دهنده بخشي از شخصيت دروني او است. بيننده فيلم، هم زمان مجسمه هاي بسيار خوش ساخت كريمي را مي بيند و اين كه او چگونه توانسته شخصيت انسان ها را با دماغ هاي كوچك و بزرگ، كج و راست شكل به بخشد.
کاربرانی که برای این ارسال از asus تشکر کرده اند arash
mrneo کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 500 تشکر کرده: 13 تشکر شده 5 بار در 4 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 شهريور ماه ، 1388 20:23:10
موضوع مطلب:
سلام
ببخشین ها من از قسمت لینک های مستقیم که 4 قسمت بودن رو تونستم2 قسمت و 1 95 مگابایت رو دانلود کنم که 5 مگابایت از این و فقط آخری دانلود نمیشه
اگه میتونین بهم کمک کنین ،من باید چیکار کنم کمکم کنین
کاربرانی که برای این ارسال از asus تشکر کرده اند mrneo
patrick021 مدیر وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 154 امتياز: 29040 تشکر کرده: 12 تشکر شده 77 بار در 62 پست
محل سكونت: خانه دوست کجاست !
ارسال شده در:
چهارشنبه، 4 شهريور ماه ، 1388 00:25:53
موضوع مطلب:
mrneo مي نويسد:
سلام
ببخشین ها من از قسمت لینک های مستقیم که 4 قسمت بودن رو تونستم2 قسمت و 1 95 مگابایت رو دانلود کنم که 5 مگابایت از این و فقط آخری دانلود نمیشه
اگه میتونین بهم کمک کنین ،من باید چیکار کنم کمکم کنین
دوست عزیز بنده پست رو ویرایش کردم شما میتونید با خیال راحت به دانلود ادامه بدین
_________________ هر کسی لیاقت دوست داشتن نداره .... اینو باور کن !
کاربرانی که برای این ارسال از mrneo تشکر کرده اند asus
asus مدیريت صفحه اصلی سایت وضعيت: آفلاين 1 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 939 امتياز: 151010 تشکر کرده: 706 تشکر شده 247 بار در 164 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 4 شهريور ماه ، 1388 16:10:21
موضوع مطلب:
mrneo مي نويسد:
اقا دستتون درد نکنه من هیچ جا ندیدم اینقدر به کاربر اهمیت بدن
خیلی خیلی ممنونم
نظر لطفتون هست هدف ما هم همین هست و همچنین افزایش بازدید تا بتوانیم به کمک شما دوستان و همچنین شرکت کاربران در تالار گفتمان ک کارمون رو ترویج بدهیم و موفق باشیم ! .